Sopa de fredolics amb pistons
Categoria:
Sopes i cremes
Tipus de plat: Sopa
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Tres litres de brou de pollastre casolà(el trobareu a les meves receptes)
- Una ceba picolada
- Oli d'oliva
- Conyac
- 600 grams de fredolics (en conserva)
- 200 grams de pistons de mida mitjana(pasta)
- Sal
- Pebre negre en pols
4 racions
Utensilis
Un cassó gran
Una cassola fonda metal·lica
Una sopera de porcellana blanca
Quatre escudelletes de porcellana
Una batedora elèctrica
Una paella gran
Un colador xinès
Elaboració
Primerament, en una paella amb un raig d'oli d'oliva, sofregim els fredolics ben picolats amb l'ajud d'un ganivet, salpebrats. Quan ja són mig fregits, els reguem amb un raig de conyac, els flamegem i els reservem.
En un cassó gran amb un raig d'oli d'oliva, sofregim la ceba picolada i quan és transparent, afegim la meitat de fredolics saltats, un litre i mig de brou de pollastre, i deixem que arrenqui el bull durant uns vint minuts. Seguidament, amb l'ajud d'un colador xinès i la batedora elèctrica, ho passem a la cassola on acabarem de preparar la sopa.
Un cop triturat i colat, afegim la resta de brou, els fredolics que tenim saltats, i els pistons.
Corregim de sal, i deixem que s'acabi de coure tot plegat uns vint minuts més, i ja ho podrem servir a taula amb la sopera i les quatre esccudelletes.
1h
Etiquetes: Cuina de tardor La cuina de les sopes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2048 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.