Magdalenes

Ingredients

  • 4 ous
  • 315g de farina
  • 200g sucre moreno
  • 3/4 de vas d'oli de gira-sol
  • Tres cullerades de mel
  • Lleva-dura de reposteria,10g
  • Ratlladura de taronja
  • 90 ml de llet

4 racions

Utensilis

Motlles de magdalenes,

Elaboració

Primer batem els ous i el sucre fins a blanqueja'ls,després s'afegeix l'oli, la mel,la llet i la ratlladura de taronja,després s'afegeix la farina tamisada amb el llevat,es barreja suaument i es tape amb un film,i es deixe a la nevera fins a l'endemà.
Omplirem els molles de les magdalenes,i les posarem al forn,a 250 graus,un cop calen afluixarem,a una mica mengs de 200.

30min

Notes

Jo els motlles de paper perquè no quedin esboque-rats,els poso dins de flameres d'alumini.un cop tretes del forn els retiro i els guardo per un altra vegada.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2345 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Teresa Vives Mariné diu:
Hola Carme,
Jo també em dic Vives de cognom. D'on ets?
M'agrada molt la teva recepta de madalenes.
Una abraçada

Tevima

Afegir comentari
 

Receptes destacades de març:

Bacallà a la llauna
Bacallà a la llauna
Peixos i mariscos
Arròs negre
Arròs negre
Arrossos i pastes
Sípia guisada amb pèsols
Sípia guisada amb pèsols
Peixos i mariscos Guisat
Crema de Sant Josep
Crema de Sant Josep
Postres i dolços
Coca de Sant Josep
Coca de Sant Josep
Postres i dolços Coca
Tortell de Sant Josep
Tortell de Sant Josep
Postres i dolços Pastís
Bunyols de borratja i pernil
Bunyols de borratja i pernil
Llegums i verdures Bunyols

Veure receptes de març i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: