Magdalenes
Categoria:
Postres i dolços
Recepta per forn
Dieta: vegetariana
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 4 ous
- 315g de farina
- 200g sucre moreno
- 3/4 de vas d'oli de gira-sol
- Tres cullerades de mel
- Lleva-dura de reposteria,10g
- Ratlladura de taronja
- 90 ml de llet
4 racions
Utensilis
Motlles de magdalenes,
Elaboració
Primer batem els ous i el sucre fins a blanqueja'ls,després s'afegeix l'oli, la mel,la llet i la ratlladura de taronja,després s'afegeix la farina tamisada amb el llevat,es barreja suaument i es tape amb un film,i es deixe a la nevera fins a l'endemà.
Omplirem els molles de les magdalenes,i les posarem al forn,a 250 graus,un cop calen afluixarem,a una mica mengs de 200.
30min
Notes
Jo els motlles de paper perquè no quedin esboque-rats,els poso dins de flameres d'alumini.un cop tretes del forn els retiro i els guardo per un altra vegada.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2234 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.