Braç de patata farcit

Ingredients

  • Un kg de patates
  • 2 llaunes de tonyina
  • 3 pebrots escalivats
  • 4 ous dus
  • 16 olives sense pinyol

4 racions

Elaboració

Bullirem les patates amb pell, quant estiguin cuites,les passarem pel passa pures, també es poden xafar amb una forquilla, hi posarem la sal i una mica de mantega.a continuació les estendrem en un film,ben repartides,i las tindrem apunt per farcir-les.
Per el farciment,courem els ous i escalivarem els pebrots, des pues de pelar-los els farem a trossos,ho barrejarem amb la tonyina i les olives i posarem la sal que correspon, ho picarem ben pi-cadet, també que de be amb la batedora.
Ja podrem farcir el braç,i enrrollar-lo.Per sobre l'adornarem amb tiretes de pebrot que arbrem fet sobrar,i les olives, també hi posarem ansiam pi-cadet.

35min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3741 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de març:

Bacallà a la llauna
Bacallà a la llauna
Peixos i mariscos
Arròs negre
Arròs negre
Arrossos i pastes
Sípia guisada amb pèsols
Sípia guisada amb pèsols
Peixos i mariscos Guisat
Crema de Sant Josep
Crema de Sant Josep
Postres i dolços
Coca de Sant Josep
Coca de Sant Josep
Postres i dolços Coca
Tortell de Sant Josep
Tortell de Sant Josep
Postres i dolços Pastís
Bunyols de borratja i pernil
Bunyols de borratja i pernil
Llegums i verdures Bunyols

Veure receptes de març i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: