Braç de patata farcit
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Dieta: baixa en greixos
Estació: estiu
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- Un kg de patates
- 2 llaunes de tonyina
- 3 pebrots escalivats
- 4 ous dus
- 16 olives sense pinyol
4 racions
Elaboració
Bullirem les patates amb pell, quant estiguin cuites,les passarem pel passa pures, també es poden xafar amb una forquilla, hi posarem la sal i una mica de mantega.a continuació les estendrem en un film,ben repartides,i las tindrem apunt per farcir-les.
Per el farciment,courem els ous i escalivarem els pebrots, des pues de pelar-los els farem a trossos,ho barrejarem amb la tonyina i les olives i posarem la sal que correspon, ho picarem ben pi-cadet, també que de be amb la batedora.
Ja podrem farcir el braç,i enrrollar-lo.Per sobre l'adornarem amb tiretes de pebrot que arbrem fet sobrar,i les olives, també hi posarem ansiam pi-cadet.
35min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3571 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.