Ensaladilla russa de pasta
Categoria:
Amanides i plats freds
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 grams de llacets
- 150 grams de tonyina en oli d'oliva
- 100 grams de cogombres i cebetes en vinagre
- 50 grams d'olives farcides d'anxoves
- 50 grams de pèsols bullits (frescos o congelats)
- 1 pastanaga tendra
- 100 grams de pebrots morrons
- 2 ous durs tallats a grills
- 150 grams de maionesa
- Oli d'oliva
- Vinagre de modena blanc
- Sal i
- Pebre verd
4 racions
Elaboració
Coure la pasta al dente en abundant aigua bullint, lleugerament salada, remenant de tant en tant durant la cocció.
Un cop estigui cuita al punt, escórrer i refredar sota l'aixeta durant uns instants.
A continuació, abocar en una safata de servir i condimentar amb una salsa feta amb oli, vinagre, una mica de sal i uns grans de pebre verd picats, tot això ben batut.
Afegir la tonyina i la resta dels ingredients, barrejar bé, i per últim afegir la maionesa.
Abocar en una font de servir i adornar per sobre amb pastanaga ratllada, pebrots a tires i ous durs, al gust i fantasia de cada un.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2315 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.