Crema de pastanagues

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 kg de pastanagues
  • 1litre d'aigua amb gas
  • 2 "cubitos" Maggi
  • 40 g de mantega
  • 4 formatgets
  • 200 cc de crema de llet
  • Sal

5 racions

Elaboració

Pelem les pastanagues i les tallem a trossos grossos.
Les posem a coure a la Tremomix amb el litre d'aigua amb gas.
Les triturem una mica a velocitat 3,5 i les deixem coure durant 20 minuts a velocitat 2 i a 90ª.
Triturem 30 segons a velocitat 6 i afegim la crema de llet, els formatgets, la mantega i la sal.
Tornem a triturar 30 segons més i ja la tindrem acabada.

30min

Notes

Aquesta crema és molt sana i es pot menjar freda o calenta. A l'estiu va molt bé, perquè com que la pastanaga conté carotens, augmenta la melamina, que afavoreix el bronzejat.
Jo l'he fet amb la Termomix, però es pot fer igual a la manera tradicional.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3340 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: