Turbot o Rèmol amb romesco, a l'estil de Cambrils

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un turbot o rèmol de quilo o quilo i mig aproximadament
  • Romesco, ( el podeu trobar a les meves receptes)
  • Fumet de peix,( el podeu trobar a les meves receptes)
  • 200 grams, de mongetes del ganxet cuites
  • Julivert picolat
  • Mig got de conyac
  • Maizena,( si cal)
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • 200 grams de cloïses

4 racions

Utensilis

Una cassola metàlica marinera
Un batedor de varetes
Un cassó mitjà
Un colador fí

Elaboració

Primerament, preparem el fumet i el romesco, com explico a les meves receptes, i ho reservem. Tot seguit, en un cassó amb un dit d'aigua obrim les cloïses, les passem pel colador fí, i les reservem.
El suc d'obrir les cloïses, el podem afegir en el fumet, un cop ja colat.
Seguidament, netegem el turbot, i el tallem en quatre lloms d'uns 300-400 grams cadascun, els salpebrem i els reservem.
A continuació, posem el conyac a escalfar en la cassola i tot seguit l'encenem. Després, afegim quatre cullerots de romesco, i anem remenant amb l'ajud del batedor de varetes.
Seguidament, afegim el fumet de peix, i seguim remenant.
Tot seguit, afegim el turbot o rèmol salpebrat, i a foc mitjà deixem que vagi coent-se.
Quan veiem que és cuit d'una banda, el girem, afegim les mongetes donem unes voltes a la cassola amb les nanses, i deixem que s'acabi de coure al nostre gust.
Abans de treure la cassola a taula, espolsem el guisat amb força julivert picolat, i ja ho podrem servir a taula. Nota- si veiem que el romesco ens queda massa clar, sempre el podem espessir amb una mica de maizena disolta amb una mica d'aigua freda.

1h 10min


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4268 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: