Abadejo a l'estil grec
Categoria:
Peixos i mariscos
Recepta per forn
Típica de: Espanya
Estació: estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Tres cebes verdes picades,
- 1 / 4 tassa de julivert fresc picat,
- Tres cullerades d'oli d'oliva,
- Dues cullerades de farina,
- Una culleradeta de pebre vermell dolç,
- Una culleradeta de sal,
- 800 grams de tomàquets en el seu suc,
- 1 / 4 culleradeta d'alfàbrega,
- 1 / 2 culleradeta de sal,
- 1 / 4 culleradeta de pebre i
- 900 grams de filets d'abadejo fresc
4 racions
Elaboració
Preescalfeu el forn a uns 260 graus.
En un bol petit, barrejar les cebes verdes, el julivert, l'oli, la farina, la pebre vermell dolç i la sal. i reservar a part.
En un plat per coure al forn, s'unta amb mantega i es posen els tomàquets, condimentar-lo amb l'alfàbrega, sal i pebre, i posar el peix a sobre.
Empolvorar amb la barreja de ceba verda. Coure al forn per 15 minuts i servir.
Etiquetes: Bacalla fresc Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2580 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.