Abadejo a l'estil grec

Categoria:
Recepta per
Típica de: Espanya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Tres cebes verdes picades,
  • 1 / 4 tassa de julivert fresc picat,
  • Tres cullerades d'oli d'oliva,
  • Dues cullerades de farina,
  • Una culleradeta de pebre vermell dolç,
  • Una culleradeta de sal,
  • 800 grams de tomàquets en el seu suc,
  • 1 / 4 culleradeta d'alfàbrega,
  • 1 / 2 culleradeta de sal,
  • 1 / 4 culleradeta de pebre i
  • 900 grams de filets d'abadejo fresc

4 racions

Elaboració

Preescalfeu el forn a uns 260 graus.
En un bol petit, barrejar les cebes verdes, el julivert, l'oli, la farina, la pebre vermell dolç i la sal. i reservar a part.
En un plat per coure al forn, s'unta amb mantega i es posen els tomàquets, condimentar-lo amb l'alfàbrega, sal i pebre, i posar el peix a sobre.
Empolvorar amb la barreja de ceba verda. Coure al forn per 15 minuts i servir.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2580 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: