Col-i-flor a l'estil pastor
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Estofat
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Una col-i-flor i mitja de mida grossa
- Aigua
- Sal
- Oli d'oliva
- Una ceba tendra picolada
- Sis alls laminats
- Una cullerada de pebre vermell dolç
- Un got de vi blanc
5 racions
Utensilis
Una cassola metal·lica fonda
Una cassola de terrissa gran
Un plat de fusta
Una paella gran
Una escorredora
Elaboració
Primerament, en una cassola fonda amb aigua i sal, bullim la col-i-flor tallada en botonets fis que és cuita al "dente", l'escorrem i la fiquem a la cassola de terrissa i la reservem.
Tot seguit, en una paella amb un bon raig d'oli d'oliva, sofregim la ceba picolada fins que és transparent, i tot seguit afegim els alls laminats fins que comencen a estar daurats.
Seguidament, afegim el vi blanc i deixem que redueixi.
A continuació, afegim una cullerada de pebre vermell, ho remenem ben remenat i ho afegim a la cassola amb la col-i-flor, i deixem que s'acabi dfe coure tot plegat uns set minuts a foc baix, i ja ho podrem treure-ho a taula amb un plat de fusta a sota.
1h 10min
Etiquetes: Cuina de primavera Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1401 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.