Antulls rostits al forn amb patates a lo pobre i fredolics
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Rostit
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Quatre antulls (un per persona)
- Una branca de farigola
- Una branca de romaní
- Dues fulles de llorer
- Sal
- Pebre negre en pols
- Sis alls amb pell, aixafats
- Oli d'oliva
- Una copa de conyac
- Un got de ví ranci
- Mig got d'aigua
- Un grapat de grans de pebre negre
- Patates a lo pobre per quatre persones
- Un pot de fredolics de 500 grams
4 racions
Utensilis
Quatre plats plans de porcellana
Una safata fonda, per anar al forn
Una safata fonda, per fer les patates a lo pobre
Una paella gran
Elaboració
Primerament, prepareu les patates a lo pobre com explico a la meva recepta, i un cop fetes, les reserveu. A continuació, salpebrem els antulls, i els posem a la safata per anar al forn juntament amb; el llorer, el romaní, la farigola, els alls aixafats, un got de vi ranci, un bon raig d'oli d'oliva, un rajolí d'aigua, i un grapat de grans de pebre negre.
Ho fiquem en el forn a 180º, tot donant-hi voltes de tant en tant, fins que són ben daurats.
A part, en una paella amb un rajolí d'oli, saltem els fredolics i els reservem.
Tot seguit afegim els bolets a la safata amb els antulls del forn i deixem que cogui tot junt.
En el moment de servir-los a taula, posem un antull al capdamunt del plat, tallem el cordill que l'envolta, i a la part de baix, fem un niu amb les patates a lo pobre i els fredolics, i ja ho podrem servir a taula.
1h 10min
Notes
Els antulls, són les cuixes de pollastre farcides amb pernil dolç i formatge i lligades, com si fossin un tall rodó.
Etiquetes: Cuina d'hivern Cuina per les festes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2916 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.