Antulls rostits al forn amb patates a lo pobre i fredolics

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Quatre antulls (un per persona)
  • Una branca de farigola
  • Una branca de romaní
  • Dues fulles de llorer
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Sis alls amb pell, aixafats
  • Oli d'oliva
  • Una copa de conyac
  • Un got de ví ranci
  • Mig got d'aigua
  • Un grapat de grans de pebre negre
  • Patates a lo pobre per quatre persones [Veure recepta]
  • Un pot de fredolics de 500 grams

4 racions

Utensilis

Quatre plats plans de porcellana
Una safata fonda, per anar al forn
Una safata fonda, per fer les patates a lo pobre
Una paella gran

Elaboració

Primerament, prepareu les patates a lo pobre com explico a la meva recepta, i un cop fetes, les reserveu. A continuació, salpebrem els antulls, i els posem a la safata per anar al forn juntament amb; el llorer, el romaní, la farigola, els alls aixafats, un got de vi ranci, un bon raig d'oli d'oliva, un rajolí d'aigua, i un grapat de grans de pebre negre.
Ho fiquem en el forn a 180º, tot donant-hi voltes de tant en tant, fins que són ben daurats.
A part, en una paella amb un rajolí d'oli, saltem els fredolics i els reservem.
Tot seguit afegim els bolets a la safata amb els antulls del forn i deixem que cogui tot junt.
En el moment de servir-los a taula, posem un antull al capdamunt del plat, tallem el cordill que l'envolta, i a la part de baix, fem un niu amb les patates a lo pobre i els fredolics, i ja ho podrem servir a taula.

1h 10min

Notes

Els antulls, són les cuixes de pollastre farcides amb pernil dolç i formatge i lligades, com si fossin un tall rodó.


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2916 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Joana M Garcés Riera diu:
Bon dia;
Hem podria dir que son "antulls"?

Gracies de Joana M.
Quim Lleonart diu:
Amiga Joana, al final de la recepta, ja explico el que són els antulls, Quim.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: