Minipizzes de carbassó
Ingredients
- Carbassó
- Tomaquet xerri
- Bonitól del Nord
- Ous de guatlla
- Formatge de cabra fresc
- Orenga
Elaboració
En una safata de forn, posem les rodanxes de carbassó.
Tallem el tomaquet a rodanxes i fem una capa,
El bonitól lo mateix.
Els ous de guatlla, que haurem bullit previament, també a rodanxes.
Tapem amb el formatge de cabra i espolsem orenga al damunt, i ja ho podem gratinar per desfer-lo.
20min
Notes
Com sempre dic, en el mon de les pizzes, els ingredients depenen de la fantasia de cadascú., jo ho he provat de diverses maneres, amb bon resultat, peró la que us presento aqui, va triomfar en un sopar amb convidats.
La gracia està en la base
Etiquetes:
Pizzes
Afegir etiqueta
Enllaça aquesta recepta:
3180 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.