Minipizzes de carbassó

Ingredients

  • Carbassó
  • Tomaquet xerri
  • Bonitól del Nord
  • Ous de guatlla
  • Formatge de cabra fresc
  • Orenga

Elaboració

En una safata de forn, posem les rodanxes de carbassó.
Tallem el tomaquet a rodanxes i fem una capa,
El bonitól lo mateix.
Els ous de guatlla, que haurem bullit previament, també a rodanxes.
Tapem amb el formatge de cabra i espolsem orenga al damunt, i ja ho podem gratinar per desfer-lo.

20min

Notes

Com sempre dic, en el mon de les pizzes, els ingredients depenen de la fantasia de cadascú., jo ho he provat de diverses maneres, amb bon resultat, peró la que us presento aqui, va triomfar en un sopar amb convidats.
La gracia està en la base


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Enllaça aquesta recepta:

3180 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: