Escalivada amb arengada fregida
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un pebrot vermell gran
- Una albergínia mitjana
- Dos tomàquets vermells
- Una ceba mitjana
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre negre en pols
- Un arengada de " casco "
- Aigua
1 racions
Utensilis
Una safata per anar al forn
Un bol de vidre, gran
Una paella
Dos fulls de paper de diari
Un ratllador
Elaboració
Primerament, en una safata per anar al forn posem: el pebrot vermell, la ceba, els tomàquets i l'albergínia tot ben regat amb oli d'oliva, un rajolí d'aigua, i un polsim de sal pel damunt.
Tot seguit ho enfornem a 180º, fins que les verdures siguin toves.
A part, agafem una arengada de casco, la netegem per dintre, hi traiem el cap, i l'emboliquem amb dos papers de diari. Tot seguit, la posem en el dintell d'una porta, la tanquem, i aixi l'hi traiem totes les escates.
Seguidament, en una paella amb oli d'oliva, fregim l'arengada i la reservem.
Seguidament, pelem el pebrot, l'albergínia i la ceba, els tallem a trossos regulars i els posem en el bol de vidre. Seguidament, ratllem els tomàquets escalivats, i ho afegim en el bol.
Tot seguit, ho salpebrem, ho reguem amb oli d'oliva, i ho posem en el plat on ho servirem.
Després fiquem l'arengada fregida damunt l'escalivada, i ja ho podrem servir a taula.
1h
Notes
Aquesta recepta, pot ser molt bé un bon esmorzar de forquilla.
Farem tants plats d'escalivada, com persones siguem a taula.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2922 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.