Carn de porc amb salsa de escalivada
Categoria:
Carns
Típica de: Republica de l´Alt Empordà
Estació: tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 quart de quilo de carn de porc(iguals que la recepta anterior)
- 1 pebrot vermell
- 1 ceba
- 1 esbergínia
- 1 pols de pebre vermell dolç
- 1 pols de sal
- 1 pols de pebre negre
- 1 raig de oli de oliva
3 racions
Elaboració
Primer de tot fem la escalibada, si disposem de caliu, i com a alternativa, el forn
Un cop feta la escalibada, en netegem les verdures de pell i las que en tinguin, les llavors
Les posem a una batedora tipus túrmix i en fem una salsa ben fina, si cal i afegim una mica de oli i ens quedarà més fina
Per donar un toc de gust i de vermellor a la salsa i afegim una cullerada de pebre vermell dolç
Posem aquesta salsa en un bol
Posem una paella al foc amb la salsa aquesta i quant comenci a escalfar be, i afegim la carn de porc
Hem de anar remenant constantment, a fi que la carn absorbeixi totalment la salsa
Fet aixó, la posem a una plata i endevant.
45min
Etiquetes: Carn Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2530 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.