Llucets arrebossats amb escalivada
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Tempura
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Dotze llucets de mida mitjana
- Sal
- Oli d'oliva
- Escalivada, ( la trobareu a les meves receptes )
- Farina
- Quatre ous batuts
4 racions
Elaboració
Al comprar els llucets, demanem que ens treguin les espines centrals, i ens els deixin ben plans.
Seguidament, preparem l'escalivada tal com us explico a la meva recepta, i la reservem.
A continuació, salem els llucets, els passem per farina, per ou batut, i els fregim en una paella amb oli d'oliva.
Quan són fregits, els posem de tres en tres en un plat, posant-hi un niu d'escalivada com acompanyament, i ja ho podrem servir a taula.
Etiquetes: Cuina marinera Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1690 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.