Risotto al Mascarpone
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Risotto
Típica de: Suïssa
Dieta: vegetariana
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 ceba, finament picada
- 1 culleradeta de mantega
- 400 g d'arròs per risotto
- 2 dl de vi blanc
- 1 litre de brou calent
- 150 g de mascarpone
- 200 g de gambes
- Parmesà en una peça
4 racions
Elaboració
Salteja la ceba amb la mantega, fins que estigui tova, afegeix l'arròs i fregeix fins que transparenti .
Agrega el vi i deixa que redueixi.
Remena regularment i aboca el brou calent a poc a poc durant la cocció. El temps de cocció és d'aproximadament 18 a 20 minuts.
El risotto ha de quedar al dente.
Afegeix el mascarpone i les gambes, remena i reposa uns minuts.
Serveix, amb encenalls de parmesà fets amb un pelador de verdures repartits pel damunt.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1712 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.