Risotto de pebrot amb picatta de carabassó
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Risotto
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
Risotto:
- 1 ceba, finament picada
- 1 gra d'all, finament picat
- 250 g d'arròs per risotto,
- Mantega
- Un litre de brou de verdures
- 150 g de pebrot vermell, tallat a daus d'1 cm x 1 cm
- 150 g de pebrot groc, tallat en daus d'1 cm x 1 cm
- Sal i pebre
- De 2 a 3 cullerades de crema
Picatta:
- 2 ous
- 75 g de formatge ratllat.
- Sal, pebre i pebre vermell
- Una mica de suc de llimona
- 1 cullerada d'herbes picades. Com alfàbrega, farigola, orenga
- 500 g de carabassó, tallat obliquament en rodanxes d'1 cm de gruix
- 3 cullerades de mantega
- Farina
- Alfàbrega per adornar
Elaboració
Per al risotto:
Pica la ceba, l'all, i sofregeix en mantega, quan comenci a prendre color afegeix l’arròs.
Afegeix el brou a poc a poc, quan lagí absorbit, agrega el brou restant.
Cuina a foc lent durant 10 minuts.
Inclou en el risotto els pebrots i cuina a foc lent 10 minuts més, remenant sovint.
Assaona, si fos necessari i refina amb la crema.
Per a la Piccata:
Bat amb una forquilla, l’ou, el formatge, les espècies, el suc de llimona i les herbes.
Passa el carabassó per farina, espolsa, i després passa-les per la barreja d'ou.
Escalfa la mantega a foc mitjà i fregeix el carabassó, pels dos costats, durant uns 5 minuts o fins que estiguin daurats.
Serveix el risotto i la piccata en els plats i guarneix amb l’alfàbrega.
Etiquetes: Carabassó Pebrots Risotto Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2945 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.