Samfaina amb carn picada i bolets
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Remenat
Dieta: hipocalòrica
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
Ingredients per la samfaina:
- 2 Pebrots vermells
- 1 Ceba
- 1 Albergínia
- 1 Carbassó
- 200 g.de tomàquet fregit
- Oli i sal
Ingredients per la carn picada i els bolets:
- 350 g de carn picada barrejada ( porc i vedella )
- 250 g de barreja de bolets ( rovellons, ceps, rossinyols, …)
- Oli,sal i all laminat
2 racions
Elaboració
-Per un costat fem la samfaina:
Es tallen els pebrots, les cebes, l’albergínia i el carbassó a trocets petits. Fiquem el pebrot i la ceba en una paella amb l’oli calent i ho deixem que es vagi fent poc a poc. A mig coure hi afegim l’albergínia i el carbassó, es sala tot. Quan l’albergínia i el carbassó estiguin cuits s’hi posa el tomàquet fregit i llestos.
-Mentre fem la samfaina , netejem els bolets i els saltejem amb una mica d’oli d’oliva , all laminat i sal. Els reservem.
-Seguidament, fem la carn picada en una paella amb una mica d’oli i sal , anem remenant fins que quedi daurada ( opcional , més o menys cuita )
-Per acabar, ho barrejem tot , ho saltejem 5 minuts i ja es pot servir. En aquest cas , de bolets només tenia rovellons.
35min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3602 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.