Allioli amb mel
Categoria:
Salses
Tipus de plat: Salsa
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Oli d'oliva
- Sal
- Mel
- Dos rovells d'ou
- Dos alls pelats (sense el cor)
10 racions
Utensilis
Un morter de terrissa
Una ma de morter
Un setrill de vidre
Elaboració
Primerament en el morter amb un pessic de sal, aixafem els alls fins que s'han convertit en una pasta.
Tot seguit, afegim els rovells d'ou i amb l'ajuda de la ma de morter anem remenant de forma circular sempre en la mateixa direcció, tot afegint l'oli d'oliva en forma de fil, fins que tinguem la quantitat desitjada.
Seguidament, afegim la quantitat de mel que desitgem, segons el nostre gust, sense parar de remenar, i ja tindrem llest l'allioli de mel a punt per fer-lo servir.
40min
Etiquetes: L'enigmàtic món de les salses Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4245 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.