Pa de pita amb bolets
Tipus de plat: Entrepà
Estació: tardor hivern
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- Ara es temps de bolets per tant vosaltres mateixos, rovellons, ceps, trompetes, camagrocs, rossinyols, llanegues, etc etc
- També de cultiu de tot l'any, xitake, gírgoles......(xampinyó millor que no,)
- Carn picada de tocino/vedella i per agossarats pollastre/gall d'indi.
- Pa de pita
- Oli
- Sal
Elaboració
Un cop escollida la "macedonia" de bolets que hem comprat, els trinxem petits i amb un xic d'oli, els posem a la paella per que es vagin fen i Déu n'hi do lo que mermen.
A banda, en una altra paella, fem la carn picada.
Posem el pa de pita a la torradora per escalfar-lo i estovar-lo, vigilant que no es cremi i quedi criuxent com una galeta, que no es el cas.
Tallem una punta (a vegades ve marcada pel fabricant), i com aquell qui omple una bossa, hi posem el remenat de carn i bolets, i ja tenim l'entrepà a punt per menjar i llepar-nos els dits.
Bon profit.
45min
Notes
En lo que respecta al pa de pita, es fàcil trobar-lo al "super", però si podeu es millor comprar-lo a la botiga "bio-eco" que tingueu més a la vora, i també hi ha la possibilitat de escollir integral, (a vegades costa de trobar i no totes en tenen)
Si el farcit es de primera, jo crec que l'embolcall no pot ser de segona.
No cal salses ni condiments, ja que la gracia està en trobar el gust de bolets.
Com sempre dic, el pa de pita te mil i una fantasies d'ingredients, i aquesta que us porto, ja la conec de fa temps i fa pocs dies que he tornat a repetir-la ara que es temporada.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Enllaça aquesta recepta:
1493 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.