Crema de bledes
Categoria:
Sopes i cremes
Tipus de plat: Crema
Recepta per olla a pressió
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Manat de Bledes
- 1Ceba
- 1Patata
- 2Formatgets
- Oli
- Sal
- Aigua
4 racions
Utensilis
Turmix
Elaboració
Dins l'olla ràpida i posem l'oli i sofregim la ceba tallada juliana, després i posem 1 got d'aigua, les patates i les bledes (previament rentades) amb una mica de sal i ho portem a ebullició, un cop a pujat la segona anella calculem 4 minuts d'ebullició. Obrim l'olla i afegim els dos formatgets cremosos i passem el "túrmix" que quedi tot ben triturat.
Ja la podem servir afegint-ti uns trocets de pa fregit ben cruixents. Servir en bols.
15min
Notes
Es una bona manera de que els nens mengin bledes..!!!
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
7283 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.