Tonyina vermella a la planxa amb juliana de verdures
Categoria:
Peixos i mariscos
Recepta per grill
Dieta: baixa en greixos
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 llom de tonyina fresca d’uns 200g
- Juliana de verdures comprada congelada ( pastanaga, carbassó, mongeta tendra, pebrot,... )
- Oli d'oliva
- Sal
- All i julivert picant
1 racions
Elaboració
-Posem la planxa al foc, un cop calenta i posem sal a sobre.
-Agafem el tall de tonyina . A cada costat hi posem oli d’olica ( podem fer servir un pincell ).
-Posem el llom de tonyina a la planxa i uns minuts abans de treure-la del foc, i posem per sobre l'all i julivert picats.
-Perquè no quedi reseca ha de quedar una mica crua . Per tant, el temps de cocció és d’uns 3 minuts per costat. Depen de qui se l’hagi de menjar . Jo, amb 2 minuts per costat en tinc prou.
-Al mateix temps que la tonyina, fem la juliana de verdures.
-Afegim el producte, directament congelat, en una paella amb una mica d'oli ben calent en petites quantitats. Saltegem a foc fort, aproximadament de 4 a 5 minuts. No t'oblidis de posar-hi sal.
-D’acompanyament, també podem posar-hi : amanida, salsa de soja,…
8min
Notes
La tonyina és un peix blau que es consumeix fresc o en conserva. Conté olis omega-3 molt importants pel cos i és molt nutritiva.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
5306 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.