Minipizzes de pa de sègol
Categoria:
Altres
Tipus de plat: Pizza
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 8 llesques de pa de ségol tallades primes
- Sofregit de tomaquet
- Xampinyons laminats crus i tallats petits
- Pernil dolç tallat a retalls petits
- Olives negres a rodanxes
- Tonyina clara al natural (amb aigua)
- Formatge Mozzarela de bola de la que va amb bossa i aigua
- Orenga
4 racions
Elaboració
En una plata, hi posem una bona racció de sofregit de tomaquet, i tot seguit hi posem les llesques de pa de sègol per que quedin ben empapades i s'estovin per les dues cares, deixar uns minuts.
Quan estiguin xopes, les posem en una plata de forn i comencem a fer capes sense cap ordre
Finalment ho cobrim amb la Mozzarela tallada a rodanxes fines i l'orenga, i ho posem al forn i retirant quan el formatge estigui fos i enrossit sense que es cremi.
20min
Notes
Logicament, els ingredients com a tota pizza, van en funció de la fantasia de cadascú, la gracia en aquest cas, està amb la base de pa de ségol
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2653 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.