Graellada de costella de porc, baldana de ceba i espàrrecs verds
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Aperitiu
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Ingredients
- Dotze varnilles de costella de porc
- Quatre baldanes de ceba
- Vint espàrrecs verds, de cultiu
- Dues patates fetes a la papillot ( les trobareu a les meves receptes )
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre negre en pols
- Vi blanc
- Aigua
- Quatre alls aixafats
- Herbes provençals
4 racions
Utensilis
Una paella mitjana
Una safata fonda, per anar al forn
Una planxa
Unes pinces
Quatre plats plans, de porcellana blanca
Una safata plana, pel forn
Elaboració
Primerament, agafem les tires de costella, les salpebrem, i les espolsem amb les herbes provençals. Tot seguit, les posem a la safata per anar al forn, les reguem amb un raig d'oli d'oliva, un raig de vi, i un rajolí d'aigua. Seguidament, afegim els alls aixafats i ho en fornem a 180º, fins que veiem que les tires de costella són ben torradetes, i les reservem.
A part, en una paella amb un rajolí d'oli, fregim les baldanes de ceba, i quant veiem que són cuites, les reservem.
A part, fem les patates a la papillot com explico a la meva recepta, i un cop cuites, les reservem.
Tot seguit, en una planxa ben calenta amb un rajolí d'oli d'oliva, coem els espàrrecs salpebrats, i quan són cuits, els reservem.
En el moment de muntar els plats, primer posem tres tires de costella de porc a la part de dalt del plat, en un costat posem una baldana de ceba, i en l'altre costat posem mitja patata a la papillot. Per acabar el plat, a la part de baix del plat, fiquem cinc espàrrecs per cada plat, amb un rajolí d'oli, i ja podrem servir els plats a taula.
1h 30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1318 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.