Cassola de Bròquil, Patates i Carn picada
Categoria:
Altres
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 5 patates grans
- 1 bròquil
- 600 g de carn picada de bou
- 1 ceba gran
- 2 grans d’all
- Sal,
- Pebre, pebre vermell,
- 1 dau de brou de bou
- Una mica de mantega
- 250 ml de crema
- 1 rovell d'ou
- 60 g de formatge ratllat Emmental
3 racions
Elaboració
Cuina les patates amb pell fins que estiguin cuites, pela i talla a rodanxes.
Pica la ceba a cubs petits i fregeix en una mica de mantega fins a obtenir un color daurat.
Afegeix la carn de vedella mòlta i sofregeix fins que estigui cuita.
Condimentar amb sal, pebre, pebre vermell, i la meitat d'una pastilla de brou de bou.
Aixafa l’all i agrega al final i barreja bé.
Separa el bròquil en poms i blanqueja breument en aigua amb sal i 1 cullerada de sucre.
Grassa una cassola amb mantega, posa les rodanxes de patata a la part inferior i assaona amb sal.
Al damunt posa la carn picada condimentada amb espècies i finalment, col•loca per sobre els poms blanquejats de bròquil, aboca la crema, barrejada amb el rovell d'ou i amb la meitat del formatge molt, no oblidis d'assaonar amb sal i pebre.
Empolvora la resta del formatge per sobre i enforna i gratina durant uns 15 a 20 minuts a una temperatura de 180 graus.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3103 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.