Truita de patates amb pebrots del piquillo i tonyina
Categoria:
Ous i làctics
Tipus de plat: Truita
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 3 patates
- 1 ceba
- 4 ous
- 4 pebrots del piquillo
- 1 llauna de tonyina
- Oli i sal
6 racions
Elaboració
Peleu i talleu la ceba petita. Poseu-la en un recipient que pugui anar al microones amb una mica d’oli. Feu-la coure uns 3 minuts.
Peleu les patates, talleu-les com per fer truita. Barregeu-les amb la ceba, torneu a posar-ho al microones durant 5 minuts. Remeneu-ho i conecteu 5 minuts més.
Poseu oli en una paella. Aboqueu-hi les patates i la ceba que haurem adelantat la cocció i deixeu-les coure fins que estiguin toves.
Talleu els pebrots a trossets petits i poseu-los a la paella junt amb les patates. Barregeu-ho tot bé. Aboqueu-ho en un col•lador perquè tregui tot l’oli.
En un bol, bateu els ous, poseu-hi sal, la tonyina esmicolada i les patates amb els pebrots. Barregeu-ho tot bé i aboqueu-ho a la paella per fer la truita, (amb poc oli). Doneu-li voltes fins que estigui cuita per tots dos costats.
1h 10min
Notes
Jo sempre hi poso una mica de llevat en pols en els ous, així queda més esponjosa
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2718 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.