Bunyols de bacallà ràpids
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Aperitiu
Estació: tardor hivern
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 300g de bacallà dessalat
- 300g de patates
- 1 ou
- Julivert
- 2 grans alls
- Farina oli per fregir
- Oli per fregir
4 racions
Utensilis
1 cassó
1 cullera
1 llengua
1 forquilla
1 bol
1 colador
1 paella
1 pinces
1 plat per la farina
1 plat per posar els fregits
Elaboració
Coeu les patates, pelades i en trossos. Quan faltin 3 minuts perquè estiguin cuites, afegiu-hi el bacallà prèviament remullat i sense pell ni espines.
Després d'un moment, retireu-ho del foc i deixeu-ho destapat uns 5 minuts.
Després passar les patates en puré sec, esmicolar el bacallà i ajuntar les dues coses.
Afegiu-hi el rovell d'ou, el julivert i dues dents d'all picades, barregeu-ho bé i afegiu-hi la clara muntada a punt de neu molt a poc a poc amb una llengua. Condimentar si fos necessari i formar boletes, enfarinar-les bé i fregir-les en oli calent i abundant.
Col·loqueu-les en una plata sobre paper de cuina.
40min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
6470 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.