Bunyols de bacallà ràpids

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 300g de bacallà dessalat
  • 300g de patates
  • 1 ou
  • Julivert
  • 2 grans alls
  • Farina oli per fregir
  • Oli per fregir

4 racions

Utensilis

1 cassó
1 cullera
1 llengua
1 forquilla
1 bol
1 colador
1 paella
1 pinces
1 plat per la farina
1 plat per posar els fregits

Elaboració

Coeu les patates, pelades i en trossos. Quan faltin 3 minuts perquè estiguin cuites, afegiu-hi el bacallà prèviament remullat i sense pell ni espines.
Després d'un moment, retireu-ho del foc i deixeu-ho destapat uns 5 minuts.
Després passar les patates en puré sec, esmicolar el bacallà i ajuntar les dues coses.
Afegiu-hi el rovell d'ou, el julivert i dues dents d'all picades, barregeu-ho bé i afegiu-hi la clara muntada a punt de neu molt a poc a poc amb una llengua. Condimentar si fos necessari i formar boletes, enfarinar-les bé i fregir-les en oli calent i abundant.
Col·loqueu-les en una plata sobre paper de cuina.

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

6838 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: