Llibrets de llom farcits amb salsa

Ingredients

  • 8 llibrets de llom de porc
  • 1 pebrot escalivat
  • 2 ous durs
  • 100 g de pernil dolç
  • 1 ceba mitjana
  • 1 gra d'all
  • 3 cullerades de tomàquet fregit
  • 150 g de pèsols
  • Farina, oli i sal
  • 8 escuradents

4 racions

Elaboració

Talleu el pebrot en 8 tires. Reserveu-les.
Bulliu els ous amb aigua i sal durant 10 minuts. Refresqueu-los, peleu-los i talleu-los a quarts.
Saleu els llibrets, obriu-los i al cente de cada un poseu-hi una tira de pebrot, una part d'ou dur i una mica de pernil dolç.
Tanqueu-los amb un escuradents, enfarineu-los i fregiu-los en oli calent. Reserveu-los damunt de paper de cuina.
Piqueu la ceba ben petita i poseu-la en una cassola a sofregir amb una mica d'oli, juntament amb l'all picat.
Quan s'enrosseixin, afegiu-hi la salsa de tomàquet i el llom, un raig d'aigua i els pèsols. Deixeu que faci xup xup durant 15 minuts i rectifiqueu-ho de sal.
Abans sw servir els llibrets, retireu-ne els escuradents.

1h 10min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2283 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: