Filet de porc amb salsa strogonoff
Categoria:
Carns
Estació: tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 8 rodanxes de filet
- 100 ml de crema de llet
- 1 ceba grossa
- 1 safata de xampinyons laminats
- 50 ml de conyac
- 200 ml de caldo
- 50 g de mantega
- 1 cullerada d’oli d’oliva
- 30 g de cogombrets en vinagre
- 1 cullerada de mostassa
- Sal i pebre
4 racions
Utensilis
Paella, pinzes, plats, ganivet, fusta de tallar
Elaboració
Salpebrar les rodanxes de filet i segellar en una paella amb la mantega i l'oli.
Retirar i afegir la ceba tallada a juliana. deixar coure uns 10 minuts a foc suau.
Afegir els xampinyons i deixar coure 10 minuts.
Afegir el conyac i els filets i deixar evaporar. Incorporar el brou i cuinar 10 minuts. Afegir la crema de llet, la mostassa i els cogombrets picats.
Remenar uns 5 minuts, rectificar de sal i servir
45min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3901 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.