Petit fours

Ingredients

  • 1 massa de pasta de full
  • 2 o 3 pomes golden
  • 2 cullerades rases de sucre
  • 1 llimona
  • 1 branca canyella
  • Fruits secs ametlla, pinyons, nous.
  • Sucre llustre

20 racions

Elaboració

Pelar les pomes i tallar a trossos.
Ficar-les amb un bol, juntament amb una mica de suc de llimona i la pell, la branca de canyella i el sucre. Ficar amb un pot o cassola al foc amb una mica d'aigua i coure-les a foc lent, fins que siguin cuites.
Deixar refredar, treure la pell de llimona i la branca de canyella i passar per la batedora.
Desplegar la massa de full. Punxar-la i amb un tallador de pastes, ganivet o tisores, tallar a cuadrets la massa.
Sobre el paper del forn i a la safata per anar al forn, posar la massa de pasta de full tallada, una mica separats els trossos.
Ficar una mica de compota sobre els trossets i els fruits secs (ametlla, pinyons, nou esmicolada...).
Introduir la safata al forn pres calfat a 170º. i coure uns minuts (uns 15 a 20 minuts) fins que agafin color i veiem que les vores i l'ametlla estan daurades.
Deixar refredar i empolvorar amb sucre llustre.

45min

Notes

Un petit acompanyament, per prendre amb un cafè


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2810 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: