Patates petites a la papillota amb parmentier d'escalivada
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Amanida
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
1 racions
Utensilis
Una safata plana metàl·lica
Un plat de porcellana gran
Paper d'alumini
Elaboració
Primerament, rentem les patates, i les fiquem damunt un full de paper d'alumini (un per cada patata), ho salpebrem, afegim un rajolí d'oli d'oliva, ho emboliquem com si féssim una pilota, i ho enfornem a 180º, fins que veiem que les patates ja són cuites, les destapem,i reservem.
Seguidament, fem el parmentier d'escalivada com explico a la meva recepta, i un cop fet, fem un niu en el centre del plat, i a tot el voltant, posem vuit patates destapades, amb un rajolí d'oli al damunt, espolsem una mica de porradell picolat al damunt del parmentier, i ja ho podrem servir a taula.
1h 30min
Notes
Farem tants plats com comensals seguin a taula.
Etiquetes: Cuina de primavera Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1439 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.