Patates petites a la papillota amb parmentier d'escalivada

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Vuit patates de mida petita
  • Parmentier d'escalivada [Veure recepta]
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre negre
  • Porradell picolat

1 racions

Utensilis

Una safata plana metàl·lica
Un plat de porcellana gran
Paper d'alumini

Elaboració

Primerament, rentem les patates, i les fiquem damunt un full de paper d'alumini (un per cada patata), ho salpebrem, afegim un rajolí d'oli d'oliva, ho emboliquem com si féssim una pilota, i ho enfornem a 180º, fins que veiem que les patates ja són cuites, les destapem,i reservem.
Seguidament, fem el parmentier d'escalivada com explico a la meva recepta, i un cop fet, fem un niu en el centre del plat, i a tot el voltant, posem vuit patates destapades, amb un rajolí d'oli al damunt, espolsem una mica de porradell picolat al damunt del parmentier, i ja ho podrem servir a taula.

1h 30min

Notes

Farem tants plats com comensals seguin a taula.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1526 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: