Pa torrat amb escalivada i anxoves

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Llesques de pa de pagès
  • 1 pebrot vermell gran
  • 1 albergínia
  • 1 ceba
  • 2 tomàquets per sucar pa
  • Oli d'oliva verge
  • 1 llauna d'anxoves

2 racions

Elaboració

Escalivar el pebrot, l'albergínia i la ceba (deixar refredar)i pelar-los.
Torrar el pa, sucar-lo amb tomàquet i cobrir-lo amb l'escalivada i les anxoves.
Amanir amb un bon raig d'oli d'oliva.

40min

Notes

Sí la escalivada la tenim feta, el temps es tant sol el de muntar el plat.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3725 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: