Mantega d'Anxoves
Categoria:
Altres
Tipus de plat: Salsa
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un bloc de mantega, de mig quilo
- Quinze anxoves naturals, dessalades
- Paper film
12 racions
Utensilis
Una bacina, o bol de vidre
Una llengüa de goma, o plàstic
Elaboració
Primer de tot, agafem les anxoves, les dessalem, i tot seguit, les netegem, i les picolem ben picolades, amb l'ajud d'un ganivet.
Tot seguit, posem la mantega a empomar, i quan ja és tova, afegim les anxoves, i ho barregem tot ben barrejat, i amb l'ajud del paper film, fem una botifarra, tot lligant-ne les puntes, perquè quedi ben premsada. Tot seguit, la posem a la nevera, fins el moment de fer-la servir. Aquesta mantega, és molt adient, per pastes bullides, espaguetis, macarrons, tallarines, etc...
30min
Etiquetes: Mantegues compostes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2783 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.