Mantega d'Anxoves

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un bloc de mantega, de mig quilo
  • Quinze anxoves naturals, dessalades
  • Paper film

12 racions

Utensilis

Una bacina, o bol de vidre
Una llengüa de goma, o plàstic

Elaboració

Primer de tot, agafem les anxoves, les dessalem, i tot seguit, les netegem, i les picolem ben picolades, amb l'ajud d'un ganivet.
Tot seguit, posem la mantega a empomar, i quan ja és tova, afegim les anxoves, i ho barregem tot ben barrejat, i amb l'ajud del paper film, fem una botifarra, tot lligant-ne les puntes, perquè quedi ben premsada. Tot seguit, la posem a la nevera, fins el moment de fer-la servir. Aquesta mantega, és molt adient, per pastes bullides, espaguetis, macarrons, tallarines, etc...

30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2936 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: