Mantega Maitre d'hotel

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un bolc de mantega, de mig quilo
  • Un ramet de julivert, ben picolat
  • Sal
  • Suc de llimona

12 racions

Utensilis

Aquesta mantega, es potser, una de les més conegudes, pels professionals del fogons.

Elaboració

Posem la mantega a la bacina, i quan és tova, espolsem amb sal, i hi afegim el julivert ben picolat, i un raig de suc de llimona. Un cop ben remenat, fem una botifarra, amb l'ajud del paper film, i lliguem les puntes, perqué quedi ben apretada.

30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1783 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: