Mantega Maitre d'hotel
Categoria:
Altres
Tipus de plat: Salsa
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un bolc de mantega, de mig quilo
- Un ramet de julivert, ben picolat
- Sal
- Suc de llimona
12 racions
Utensilis
Aquesta mantega, es potser, una de les més conegudes, pels professionals del fogons.
Elaboració
Posem la mantega a la bacina, i quan és tova, espolsem amb sal, i hi afegim el julivert ben picolat, i un raig de suc de llimona. Un cop ben remenat, fem una botifarra, amb l'ajud del paper film, i lliguem les puntes, perqué quedi ben apretada.
30min
Etiquetes: Mantegues compostes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1664 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.