Mantega d'all
Categoria:
Altres
Tipus de plat: Salsa
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Una barra de mantega de mig quilo, ( no margarina)
- Dotze alls ratllats
- Sal
- Julivert molt picolat
12 racions
Utensilis
Paper film
Una bacina, per barrejar la mantega, o un bol de vidre
Elaboració
En un bol, o una bacina, posem la mantega a " empomar ", ( estovar), i quan és ben tova, afegim un polsim de sal, el julivert molt picolat, i els alls ratllats.
Seguidament, ho barregem tot ben barrejat, i ho posem damunt un full de paper film, i ho emboliquem com si fesim una botifarra. Seguidament, fem un nús a cada una de les puntes, perqué quedi el més apretada posible, i la posem a la nevera, fins el moment de fer-la servir, tot tallant-ne rodelles, i posant-la damunt del que vulguem, ja siguin: peixos, o carns a la graella, etc...
30min
Notes
Les mantegues compostes que penjaré, són tot un món en les cuines professionals, tant és així, que fins i tot hi ha cuiners, que es dediquen a fer tant les salses, com les mantegues compostes. Jo vaig tenir la sort de tenir el Xef, Antoni Reyes Serres, que es qui me las va ensenyar a fer, i ara jo, tinc el plaer de poder-les ensenyar a tots vosaltres.
Etiquetes: Mantegues compostes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2503 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.