Cloises amb mantega i vi blanc

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Costa Brava Nord
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Mig quilo de cloises
  • Un got de vi blanc
  • Una cullerada de mantega
  • Un tall de llimona

2 racions

Elaboració

Posem una paella al foc amb la mantega a fondre
Un cop fosa i afegim el vi blanc
Deixem que evapori una mica el vi i afegim les cloises
Tapem la paella i deixem que les cloises siguin totes obertes
Les passem a un plat i les ruixem amb una mica de llimona
Ja veureu que bo.

15min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2694 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Mercè Montardit diu:
Una recepta senzilla però ben segur molt gustosa, en prenc nota.

Afegir comentari
 

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: