Mantega d'Alfàbrega

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un bloc de mantega, de mig quilo
  • Sal
  • Pebre blanc, en pols
  • Un ramet d'Alfàbrega fresca
  • Paper film

12 racions

Elaboració

Posem la mantega en una bacina a empomar, i quan és tova, afegim un polsim de sal, i pebre blanc, en pols. Seguidament, afegim l'Àlfabrega ben picolada, i ho remenem tot ben remenat.
Tot seguit, fem una botifarra amb l'ajud del paper film, i lliguem les puntes, perqué quedi ben apretada, fins el moment de fer-la servir.

30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2355 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: