Amanida amb figues
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Estació: tardor
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- Variats d'enciams
- Figues
- 50 grams de pernil tallat fí
- Per amanir
- Sal
- Oli d'oliva verge o una vinagreta al gust
4 racions
Elaboració
El consum de fruites i verdures de temporada, fa que siguin més bones i dolces.
Les figues forma part de la dieta mediterrània, aquest fruit té alt contingut de
vitamina C, una raó més per consumir-les, ja que aquesta vitamina (C) és essencial per el bon funcionament del nostre organisme.
També conté vitamina B9, que ajuda a la producció de glòbuls vermells i blancs.
Recomanable en cas d'osteoporosi o anèmia, impedeix la reabsorció del colesterol.
Seques, no aportant tantes vitamines, però tenen un alt contingut en calci.
6min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3494 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.