Cebetes caramel·litzades
Categoria:
Altres
Tipus de plat: Aperitiu
Estació: hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1/2 quilo de cebetes platillo
- 2 cullerades de sucre
- 200 ml. d'aigua
- Oli i sal
Elaboració
Pelar les cebetes, rentar-les i escórrer-les.
Posar amb una paella gran una mica d'oli i afegir les cebetes, un polsim de sal, donar un parell de voltes, afegir el sucre i cobrir amb l'aigua.
Deixar coure a foc lent, fins que s'evapori l'aigua i vaguin agafant color.
Serveixen com aperitiu, per acompanyar amanides... boníssimes amb formatge fresc.
30min
Notes
Iedal per canapès, sobre formatge, amb brandada de bacallà.....
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
5349 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.