Arròs caldos amb salsitxes
Un arròs fàcil i bo, per la cuina del dia a dia.
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Paella
Estació: primavera
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 300 grams d'arròs
- 4 o 5 salsitxes (carn, pollastre o porc....)
- 1 porro
- 2 grills d'alls
- 1/2 pebrot vermell
- 1 grapat de pèsols
- 2 tomàquets madurs
- 1 l.de caldo de verdures
- Sal i oli
4 racions
Elaboració
Netejar les verdures.
Fem el sofregit amb una paella amb oli, el porro, el pebrot i els alls, tot tallat petit.
Passats uns minuts, quan siguin quasi cuites les verdures, afegir els tomàquets ratllats.
Quan el tomàquet s'hagi cuit, afegir les salsitxes tallades, l'arròs, i ho remeneu.
Tireu el caldo de verdures calent o l'aigua i ficar un grapat de pèsols.
Rectifiqueu de sal i deixeu-ho bullir uns 12 minuts aproximadament.
Quan estigui cuit, deixar reposar tapat 5 minuts i servir.
30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4060 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.