Mongetes dos textures, saltades amb botifarra
Categoria:
Llegums i verdures
Estació: primavera
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 500 grams de mongetes tendres
- 400 grams de mongeta cuita
- 100 grams botifarra blanca
- Alls tendres
- Oli d'oliva
- Sal i pebre
4 racions
Elaboració
Netejar les mongetes, tallar-les i posar a coure amb aigua i un pessic de sal. Un cop cuites, escorre-les (guardar l'aigua de bullir-les) i passar-les per aigua freda perquè no perdin color, escorre-les i reservar-les.
Tallar i sofregir els alls, afegir les mongetes cuites i saltades, un parell de voltes i mesclar amb les tendres, juntament amb els trossos de botifarra.
Deixar coure uns 3 minuts més i llestos.
NOTA: Guardar al frigorífic o congelar, l'aigua de bullir les verdures, fer servir per cuinar un altre plat, com si fos un brou de verdures.
30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2053 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.