Favetes petites estofades amb alls tendres i botifarra negra
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Estofat
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un quilo de favetes petites congelades
- Dos manats d'alls tendres
- Dues botifarres culanes negres
- Oli d'oliva
- Sal
- Vi blanc
5 racions
Utensilis
Una cassola de terrissa gran amb tapa
Uns estalvis
Una espàtula de fusta
Elaboració
Primerament, en una cassola de terrissa amb un raig d'oli, sofregim els alls tendres tallats a trossos regulars.
Quan són ben fregits, afegim les favetes juntament amb un got de vi blanc, i a foc baix deixem que arrenqui a bullir amb la cassola tapada, fins que les favetes ja són cuites, i tot seguit afegim les botifarres tallades en trossos regulars, corregim de sal, i deixem que s'acabi de coure tot plegat uns deu minuts més, i ja ho podrem servir a taula amb uns estalvis a sota.
1h 30min
Etiquetes: Cuina de tardor La cuina de les faves Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2556 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.