Brioixos petits farcits de fuagràs casolà gratinats

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Quinze brioixos petits (medias noches)
  • Fuagràs casolà (el trobareu a les meves receptes)
  • Beixamel (la trobareu a les meves receptes)
  • Mantega
  • Formatge ratllat

5 racions

Utensilis

Una placa pel forn amb un paper sulfurat
Un bol de vidre gran
Un bol de vidre mitjà
Un pinzell
Dos cassons grans
Una safata de cartró rectangular amb blonda
Un batedor de varetes
Una mànega pastissera amb un broc rissat

Elaboració

Primerament, fem el fuagràs casolà com explico a la meva recepta, i el reservem.
Seguidament, fem una mica de beixamel com explico a la meva recepta, i la reservem.
A continuació, en un bol de vidre gran, barregem tant la beixamel,com el fuagràs casolà i amb l'ajud del batedor de varetes fem una pasta fina i la reservem.
Seguidament, amb un ganivet de serra, obrim els brioixos i amb l'ajud de la mànega pastissera els omplim, els tapem i els fiquem a la placa del forn amb un paper sulfurat a sota.
A part, en un cassó petit, calentem la mantega fins que és líquida, i amb l'ajud d'un pinzell pintem els brioixos pel damunt.
Tot seguit, els espolsem amb formatge ratllat per sobre, i els gratinem a 180º, fins que el formatge estigui daurat, i ja els podrem servir a taula, amb la safata de cartró amb blonda.

1h 30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2714 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: