Cuixes de pollastre al cava amb xampinyons
Categoria:
Carns
Estació: tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 8 cuixes de pollastre
- 2 cebes
- 300 g de xampinyons
- 1 got d’aigua
- 1 botella de cava sec
- 20 g de maizena
- 200 ml de crema de llet
- Farina, oli, sal, julivert i pebre negre
4 racions
Utensilis
Pinces,cassola, paella i espàtula
Elaboració
Es posa sal i pebre al pollastre i es passa per farina, es va posant en una paella amb oli i es deixa daurar per tots costats. Passeu-les a una cassola.
Afegiu-hi les cebes tallades a juliana i quan estigui estovada, poseu-li ½ botella de cava, deixeu-lo reduir durant uns 5 minuts. Després poseu-li un got d’agua i als 20 minuts afegiu-hi la crema de llet.
Desfer la maicena amb una mica d’aigua, que quedi lleugera. Afegiu-hi els xampinyons tallats a làmines i afegiu-ho tot a la cassaola. Deixeu-ho coure uns 10 minuts i si la salsa queda massa espessa, afegiu-hi una mica d’aigua.
Empolseu-ho amb julivert picat i ja està llest per a servir.
1h
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4544 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.