Macarrons a la crema de bolets
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Pasta
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 400 grams de macarrons
- Un pot de barreja de bolets, gran
- Aigua
- Mantega
- Nata líquida per muntar
- Formatge ratllat
- Sal
- Oli d'oliva
- Conyac
- Nou moscada en pols
- Pebre negre en pols
- Una ceba picolada
- Dos alls pelats, ratllats
- Una mica de brou de pollastre,( pot ser de pot)
4 racions
Utensilis
Una cassola fonda, per coure els macarrons
Una cassola de terrissa gran
Un cassó mitjà
Una escorredora gran
Elaboració
Primerament, en una cassola fonda posem: aigua, sal i mantega.
Quan arrenqui el bull, afegim els macarrons fins que són cuits "al dente".
Tot seguit els escorrem i els reservem.
A part, en un cassó amb un raig d'oli, fregim la barreja de bolets salpebrats.
Quan són mig cuits, els flamegem amb un raig de conyac, i tot seguit, els picolem una mica amb l'ajud d'un ganivet, i els reservem.
Seguidament, en una cassola de terrissa gran, posem un raig d'oli d'oliva, i sofregim la ceba i els alls.
Tot seguit, afegim els bolets, una mica de brou, un bon raig de nata líquida i deixem que arrenqui el bull.
A continuació, corregim de sal i nou moscada, i ja podrem afegir els macarrons.
Deixem que cogui tot plegat uns deu minuts més i ja els podrem servir en plats individuals, espolsats pel damunt amb una mica de formatge ratllat.
1h
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1603 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.