Conill fregit amb alls, i mongetes del ganxet
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Estofat
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un conil de quilo i mig, tallat a trossos regulars
- 400 grams de mongetes del ganxet cuites
- Dotze alls pelats, aixafats
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre negre en pols
- Un got de vi blanc
4 racions
Utensilis
Una cassola de terrissa gran
Una paella gran
Una espàtula de fusta
Elaboració
Primerament, agafem el conill salpebrat i els alls aixafats, i els fregim a la cassola amb oli d'oliva. A part, en una paella amb oli d'oliva, fregim les mongetes del ganxet, i les reservem.
Quan el conill ja és mig cuit, afegim un got de vi blanc, i mig dit d'aigua, i deixem que s'acabi de coure. Tot seguit, afegim les mongetes fregides, donem unes sacsejades, i ja el podrem treure a taula en la mateixa cassola.
1h 30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2332 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.