Pebrots vermells farcits
Categoria:
Altres
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Dieta: vegetariana
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 6 pebrots morruts vermells grassonets
- 1 quilo de patates
- 2 porros
- 1 rovell d'ou
- Formatge ratllat,
- Nou moscada i pebre
Elaboració
Preparar un puré amb les patates,
Afegeix els porros picats i saltats en molt poca quantitat d'oli,
Condimentar amb sal i pebre, el rovell d'ou i el formatge ratllat
Tallar els pebrots a la meitat, treure les llavors, salar i omplir amb el puré,
Disposar en font de forn, esquitxar amb oli i enfornar fins que estiguin tendres
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2170 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.