Xipirons congelats saltejats
Categoria:
Peixos i mariscos
Dieta: hipocalòrica
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 Paquet de xipirons congelats de 500g ( comprats a una tenda de congelats de qualitat )
- 2 Patates mitjanas
- 3 o 4 Grans d’all
- Una mica de julivert
- Sal
- Oli d’oliva
2 racions
Elaboració
-Descongelem i netegem a sota de l'aixeta els xipirons i que s'escorrin bé.
-Pelem i netegem les patates. Les tallem de forma allargada.
-Posem una paella amb bastant d’oli ( l’oli ha de cobrir les patates ), les patates tallades. El foc ni lent ni fort , de tant en tant hi donem unes voltes perquè es facin per tots els costats. Al cap d’uns 15 minuts , ja estan llestes i les reservem posan la sal.
-Estem fent a l’hora les patates fregides i els xipirons.
-Posem una altre paella amb al foc normal, i una mica d’oli. Aboquem els xipirons i els repartim bé perquè no s'amunteguin uns a sobre dels l'altres i els deixem un parell de minuts que es coguin sense tocar-los. El foc normal l i la paella tapada ( tapa que té com una reixa )
-Els hi dónem un parell de voltes i els deixem uns minuts més que es vagin coent.
-Si treuen massa aigua en retirem una mica en un bol, i si cal l'afegirem al final.
-Els punxem amb un escuradents per notar si estan tendres, que ho estaran perquè són petits i congelats.
-Els hi donem un parell més de voltes i llestos. El temps total de fer els xipirons és d’uns 15 minuts.
-Fem en un moment, una picada ben fina d’all i julivert amb una mica de sal. Coem uns 2 o 3 minuts
-Tirem la picada a la paella sobre els xipirons i deixem coure 2 o 3 minuts més.
-Ja podem emplatar. En un plat en un costat els calamarsets i a l’altre costat del plat i posem les patates fregides.
25min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3843 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.