Ous ferrats ecològics amb foie fresc i a sota patates a rodanxes

Ingredients

  • 2 Ous ecològics.
  • 1 Patata mitjana
  • 80 g de foie fresc
  • Oli d’oliva
  • Sal

1 racions

Elaboració

-Pelem la patata , la tallem a rodanxes i la posem al fons d’una cassoleta de fang , que ens servirá de plat.
-Posem la cassoleta al forn ,amb les patates a rodanxes, una mica d’oli i sal. El forn a un 200 graus i les deixem coure uns 35 minuts. Passat aquest temps, mirem si necessiten 5 o 10 minuts més.
-Mentre fem en una paella amb bastant d’oli , el 2 ous ferrarts. Els reservem.
-En una planxa ben calenta, fem el foie fresc ( 3 o 4 trossos) , tomba i tomba , 1 minut per costat El reservem.
-Traiem la cassoleta del forn amb les patates a rodanxes , sobra i posem els ous ferrats i el foie.

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1539 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: