Amanida de Llenties amb anxoves
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Dieta: baixa en greixos
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Dos gots de quart de llenties
- 1/4 de pernil dolç a daus
- 1/4 de formatge fresc a daus
- Tomàquets cherry
- Ceba tendra tallada fina
- Unas tires de pebrot vert o vermell
- Anxoves
- Olives farcides
- Llauna de blat de moro cuit
4 racions
Elaboració
Renta les llenties en un colador i posa-les a bullir amb sal i una fulla de llorer, sense tapar a foc mitjà 45m. més o menys.
(sense tapar queden més senceres)
Dóna-li alguna remenada.
Després posa-les al colador perquè s'escorrin i es refredin.
Reparteix les llenties en 4 plat i afegeix els ingredients.
Amaneix amb oli i vinagre a gust.
Posa una mica de sal al tomàquet i ja està.
Queda hiper bo
1h
Notes
Per després unes croquetes de pollastre fàcils, és un bon complement.
(les trobaràs a la meva web)
Etiquetes: A l'estiu és ideal Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3325 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.