Llenties amb Costellas de Porc
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Estofat
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Dos gots de quart de llenties (la pardina es molt bona)
- Mig quilo de costella de porc a trossos
- Dos ossos de pernil amb pernil
- Dos tomàquets madurs
- Una ceba gran
- Una pastanaga gran
- Una bossa de bledes. (les venen en qualsevol super i ja vénen netes)
- Una patata mitjana
- Sal
- Oli
4 racions
Elaboració
Agafa el minipimer i posa els dos tomàquets nets a trossos.
fes el mateix amb la ceba i tritura-ho.
Reserva.
En una cassola posa una mica d'oli i les costelles que es daurin
a foc mitjà.
En aquest moment posa el que tenim triturat i també els ossos de pernil.
dóna-li una remenada i deixa-ho 5 minuts.
Ara posa un litre i mig d'aigua i quan bulli tapa i deixa-ho 45m a foc lent.
Mentre renta les llenties en un colador i passat el temps posa-les a la cassola
sense tapar (tinc la mania que si no tapem queden mes senceres)
Una cullerada de las de cafè amb llet de sal.
Torna-ho a posar a foc mitjà i mira de que no s'enganxin, si convé posa mes aigua.
Dóna-li alguna remenada.
Rasca i talla la pastanaga. De cada rodanxa fes altra meitat i també posa a la cassola.
Passada mitja hora talla la patata a trossets petits i la poses a la cassola
Passats deu minuts posa les bledes deu minuts més.
Tanca i tapa la cassola.
Queden hiper bones.
1h 35min
Notes
Acompanya'l simplement amb una amanida
Etiquetes: Un bon plat únic Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2438 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.