Pop al forn
Categoria:
Peixos i mariscos
Recepta per forn
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- Un pop sencer
- 4 patates
- Tomàquet
- Alls secs
- Oli d'oliva
- Vi blanc
Utensilis
Una cassola de fang.
Elaboració
Primer de tot bullim el pop, guardem el brou, i reservem el pop.
A una cassola de fang, on courem el pop, farem un llit amb la patata tallada panadera, el banyarem amb oli d'oliva i salarem.
Ficarem la cassola al forn, prèviament preescalfat, uns 15 minuts.
Una vegada cuites les patates, li ficarem el toquet, els grills d’all sec al gust i el pop damunt de tot el preparat anterior.
Ficarem un poc del caldo del pop i un poc d’oli d’oliva, ho tornarem a ficar al forn, amb la cassola tapada amb paper de forn uns 25 o 30 minuts a foc mitjà.
Llevem el paper que cobreix la cassola i el deixem uns altres 10 minuts per rostir-lo.
1h
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
70 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.