Pop al forn

Ingredients

  • Un pop sencer
  • 4 patates
  • Tomàquet
  • Alls secs
  • Oli d'oliva
  • Vi blanc

Utensilis

Una cassola de fang.

Elaboració

Primer de tot bullim el pop, guardem el brou, i reservem el pop.
A una cassola de fang, on courem el pop, farem un llit amb la patata tallada panadera, el banyarem amb oli d'oliva i salarem.
Ficarem la cassola al forn, prèviament preescalfat, uns 15 minuts.
Una vegada cuites les patates, li ficarem el toquet, els grills d’all sec al gust i el pop damunt de tot el preparat anterior.
Ficarem un poc del caldo del pop i un poc d’oli d’oliva, ho tornarem a ficar al forn, amb la cassola tapada amb paper de forn uns 25 o 30 minuts a foc mitjà.
Llevem el paper que cobreix la cassola i el deixem uns altres 10 minuts per rostir-lo.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

559 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: